Köp bricka

Brickan är skapad av ett tyg som skickats från Satang Jabang och som sedan läggs in i pressat trä i Sverige. De kan diskas i maskin. Storleken är 27 x 20 cm.  Brickan kostar 180 kr. Frakt tillkommer med 45 kr för en bricka. Frakten för 2-4 brickor är 69 kr. Brickan produceras av Åry Trays i Nybro.

Beställning

Skicka beställningen till info@kafountine.se och meddela vilken summa du överför till Swedbank 81695 9030711064. Du kan också betala via Swish. Uppge namn och adress, samt vilka brickor du beställer. Oftast finns  flera brickor i de olika mönstren. ”Jag beställer bricka nr ___ i ___ex, bricka nr ___ i ___ ex, bricka nr ___ i __ ex.” Vid överföringen skriver du ditt namn i meddelanderutan. När pengarna kommit in på föreningens konto skickas brickan.Vill du vara säker på att just den valda brickan finns kvar, skriv till anne.chaabane@hotmail.com. Hon är föreningens sekreterare och sköter om leveransen från Stockholm. Bor du i Stockholm kan brickan levereras direkt.

Föreningen söker personer som vill vara ”återförsäljare”. Då kan vi skicka fler brickor och minska fraktkostnaden.

I april 2012 producerades den första brickan och det året blev vinsten 15.000 kr. Så kunde föreningen finansiera en brunn i den blivande handelsträdgården. 2013 blev vinsten 13.500 kr och skolan kunde bygga ett vattentorn och pump och vattna de 100 apelsin-, mandarin- och papayaträd som satts. 2015 var investeringarna slutförda. Nu går vinsten direkt in i skolans budget.