Sedan 2009 har Annette Liljefors tagit med en grupp på 16 personer till Kafountine för Grounding, en träningsform som bygger på  grunderna i afrkansk dans, sång och trumspel. Varje gång har man besökt skolan Satang Jabang.
Gruppen från 2010 beslöt att samla in pengar till ett ändamål i Kafountine. Sedan juli 2010 har man fått ihop 13.400 kr och pengarna gavs i augusti 2011 till stödföreningen fvb till Satang Jabang.

Fortsätter ge via automatisk överföring
Stina Orrje deltog i gruppen 2010 och sätter regelbundet in pengar till Satang Jabang.
– Först kom jag ihåg att sätta in pengar varje månad. Nu har jag lärt mig att klicka i ”tills vidare (varje månad)” när jag betalar via banken på Internet. Då blir det en automatisk överföring. Jag kan också avsluta överföringen på samma sätt, säger Stina, som tycker det är lätt att hantera bidraget.

Födelsedagspresent
Anne Chaabane bad sina vänner att ge pengar till skolan i stället för presenter på födelsedagen i maj 2011. Mer än 4.000 kr blev ett bidrag till en ev utvidgning av trädgården på skolan.

Vängåvor
Man kan också sätta in pengar till Satang Jabang och sedan meddela personen att man gjort det för att fira t ex en födelsedag.

Bli månadsgivare, här är kontot

8169-9030711064 Kafountine (Swedbank).Om man överför pengar från ett Swedbank-konto ska man lägga till 5 efter clearingnumret 8169. Pengarna går oavkortat till skolan.

Det finns bara plats att skriva ditt namn i meddelanderuten, men föreningen vill gärna ha kontakt med givarna. Maila därför namn, mailadress och postadress till info@kafountine.se.