Le Snack 

Skolans ledning är fast besluten att öka de egna inkomsterna. Ett av projekten är caféet som öppnade i mitten av februari 2014. Öppningen sammanföll med karnevalens första dag och blev därmed extra festlig.

Skolan har haft en juicebar som varit öppen sporadiskt under senare år. Tack vare tillbyggnaden har den renoverats och även fått ett rum inomhus. Dessutom finns ett stort kök. Sedan 2012 finns en vedeldad ugn, även den med svensk sponsor. Nu finns kök att tillreda i för att sedan grädda i ugnen.

2018 renoverade man och målade om för att äntligen på riktigt ta tag i caféförsäljningen efter att volontärerna Linnea och Moa varit på plats. De drog igång en frukostförsäljning som bestod av klassisk senegalsisk frukost och kaffe som riktade sig till eleverna. Försäljningen gick jättebra. I samband med karnevalen 2018 fick de även rullning på övrig caféförsäljning som riktade sig mot turister.

Försäljningen varierar men består bl.a. av  juice, sockerkaka, chin chin som är klenäter med smak av kummin, samosa, piroger med grönsaksfyllning och annat friterat.