Yrkesskolan Satang Jabang i byn Kafountine, Casamance, södra Senegal, riktar sig till kvinnor i åldern 15-25 år. Skolan erbjuder treåriga yrkesutbildningar i sömnad och matlagning. Dessutom ges undervisning i en rad andra ämnen såsom engelska, sex & samlevnad samt företagande.  

Satang Jabangs ledning på tre personer (Ousmane Sonko, Amy Diatta & Tanjo Diabang) har jobbat som ett team på skolan och utvecklat den i samarbete med den holländska stiftelse som bildades 1996 för att finansiera skolan. Varje år har stiftelsen lyckats få ihop ungefär 400 000 kr. Det räcker för att utbilda 80-100 elever och ha 13 lärare anställda på deltid. Sedan 2005 är skolan officiellt en del av yrkesutbildningen i Senegal. Men skolan får inga statliga bidrag och kan inte överleva utan stöd från utlandet. Skolan är till 20 % självförsörjande genom internetcafé, café, klädbutik och botanisk trädgård. 

Skolan består idag av 4 huvudbyggnader. I den första finns en liten receptionen i anslutning till skolan egna butik, rektorernas rum samt klassrum. I övriga byggnader finns bl.a. fler klassrum, skolans kafé Le Snack och en större samlingssal.

Efter regnperioden varje år skadas tyvärr många av byggnaderna och måste repareras på olika sätt. Storleken på skadorna varierar men numera finns det underhåll för detta i budgeten som görs upp med den holländska stiftelsen.